Sangtekster:

Jeg har været forfatter og medforfatter til en skov af sangtekster, som er blevet publiceret over årerne. Mest kendt er selvfølgelig de mange Shu-bi-dua tekster .. knap hundrede er det blevet til.

 

Tekster (manus) til  radio commercials:

I løbet af de tyve år jeg drev mine reklamelydstudier, lavede jeg sound design til flere tusinde biograf-, radio- og tv-spots, hvoraf måske de tusind af dem var radiospots. Nu er det ikke så ligetil at skrive til radiomediet, hviket mange af de manuskripter vi modtog i gesjæften tydeligt bar præg af. Det medførte, at jeg skrev en stor del af dem selv. Nu er det jo ikke en kvalitet i sig selv, men i de år Creative Circle's ”Guldkornet” eksisterede (reklamebranchens Oscar), vandt jeg trods alt trofæet seks gange og blev nomineret seksten.

 

Reklametekster og radiosatire:

Ud over sangtekster og manuskripter har jeg også skrevet en mængde reklametekster, informationstekster, pressemeddelser og .. ja .. tekster til snart sagt hvad som helst. Og for et par år siden skrev og instruerede jeg, sammen med Eddie Michel og Gordon Kennedy, et 25 min langt pilotprojekt til et radiosatire program. ”Kadong” kaldte vi det. Vi syntes selv det var vanvittig sjovt, men der var ingen radiostationer der antog det .. sjovt nok!