Min musikalske karriere startede med et sæt - et trommesæt. Som 14 årig begyndte jeg at tage trommeundervisning på Arne Astrups musikskole i Hellerup. Først hos en meget ung Alex Riel og siden hos Big Band trommeslageren, Børge Henriksen. Efter 3 år på musikskolen mente Henriksen, at tiden var inde til Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, og det lykkedes ham at overbevise mine forældre om, at en usikker karriere som musiker var fremtiden for deres bøvede søn.  

Så begyndte undervisningen hos den legendariske (og berygtede) kongelige kapelmusikus, Hans Fulling. Rytmekons var endnu ikke opfundet, så det blev en tung og træg oplevelse at terpe Rimskij-Korsakov og Shostakovitch for en ung dude som i virkeligheden hellere ville spille rock og jazz .. hvilket jeg da også gjorde ved siden af. Men efter et år på konservatoriet magtede jeg heller ikke længere Fullings håndfaste undervisning, og kastede mig i stedet over det jeg næsthelst ville være; arkitekt.   

Det betød ikke at jeg gav slip på musikken. Jeg fortsatte som fritidsmusiker i forskellige bands og pludselig en dag var Shu-bi-dua en realitet. Således var jeg med til at grundlægge bandet i foråret 1973, men på grund af uoverensstemmelser blev jeg tvunget til at stoppe igen i efteråret 1981. Men i løbet af de år (de gyldne år) satte jeg mit præg på Shu-bi-dua's 7 første albums. Albums som samlet set har solgt over 4 millioner eksemplarer og er repræsenteret i stort set alle de danske sangbøger, Højskolesangbogen og Kulturministeriets kanon. 

Ved bruddet med Shu-bi-dua i ’81 smækkede jeg så kraftigt med døren, at jeg helt mistede lysten til at spille musik. Trommesættet blev solgt, og i mere end 25 år rørte jeg ikke en trommestik. I stedet startede og drev jeg et reklamelydstudie, "BOSSE - himmelsk lyd i en helvedes fart", som lavede musik og sound design til reklamespots. Først i 2007 genoptog jeg karrieren som trommeslager - først med Einstein, så med Soulfood og Hardinger-Thorup Band og siden med Hall & Bull og Veteranerne. Sidstnævnte bestod primært af medlemmer fra det gamle Shu-bi-dua, og formålet var, at spille for de danske styrker i Afghanistan. I 2015 stiftede jeg sammen med Claus Asmussen, Shu-bi or not Shu-bi, som fortsat turnerer landet tyndt .. med stor succes.